Events & meetings

Samenkomen in stijl

Zonnestraal is het waard om te bezoeken, ook als je er niet werkt. Het prachtige landschap nodigt uit om er te trouwen of te rouwen, te feesten of te vergaderen. Het kloppende hart van het gebied is brasserie Zonnestraal. Een uitspanning met heerlijk eten en drinken en een uniek terras. Voor feesten en congressen, recepties en alle events die een mooie locatie nodig hebben, kun je terecht bij eventcentrum Zonnestraal.

  • prachtige vergaderzalen en een grote zaal
  • een stijlvolle brasserie met terras op de heide
  • dagelijkse mogelijkheid op een inspirerende ‘heidedag’
  • genoeg parkeergelegenheid
  • trouwen en rouwen

Brasserie

De oase

Wie eenmaal op het terras in de zon van brasserie Zonnestraal heeft gezeten, weet dat hij iets bijzonders ontdekt heeft. Een oase waar je elkaar in alle rust kunt ontmoeten, kunt vergaderen, of even kunt bijkomen van een lange wandeling op de hei. Brasserie Zonnestraal is gevestigd in het Dresselhuyspaviljoen en vormt het kloppende hart van het gebied. Elke dag tussen 10.00-17.00 zijn de brasserie en het terras voor iedereen geopend.

FEESTEN & RECEPTIES

Trouwen en rouwen

Een feest, een diner, een huwelijk, of een afscheid? Wie kiest voor Eventcentrum Zonnestraal, kiest voor een inspirerende zaal en een professioneel verzorgd evenement op maat. Op Landgoed Zonnestraal bieden wij alle mogelijkheden om de hele dag op één locatie met alle gasten door te brengen. Wij zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt zodat iedereen optimaal kunt genieten.

Voor de ceremonie, de receptie, het diner en het feest hebben wij twee zalen tot onze beschikking die ruimte bieden aan 20 tot 200 gasten. Met mooi weer is er ook de mogelijkheid om de ceremonie in de buitenlucht te laten plaatsvinden. Met de juiste aankleding geeft dit een sprookjesachtige uitstraling.

Bel ons via 035-5385402 of mail ons via info@brasserie-zonnestraal.nl.

Congressen

Grandeur

Een congres op deze prachtige locatie is al bij voorbaat geslaagd. Wil je met veel mensen samenkomen om dingen te bespreken, mensen voor te lichten, of voor je zaak te winnen tijdens een congres? Dan heb je een locatie met grandeur nodig. Niet alleen door de lichte sfeer en het monumentale karakter, maar ook door de gastvrijheid, flexibiliteit en originele culinaire diensten, is Zonnestraal dan de juiste keuze. Wie kiest voor Eventcentrum Zonnestraal, kiest voor een inspirerende zaal en een professioneel verzorgd event op maat. Of het nu om een kleine vergadering of een groots diner gaat. Parkeren is nooit een probleem.

Contact

Zonnestraal Hilversum B.V.

Loosdrechtse Bos 19
1213 RH Hilversum
info@zonnestraal.nl
035 - 538 54 00

Neem contact met ons op voor het huren van bedrijfsruimte, foto- en filmverzoeken of als je meer wilt weten over het landgoed en Zonnestraal