Werken

Waar uitzicht, inzicht geeft

Ademruimte om je heen in de natuur en toch in het hart van de randstad tussen alle belangrijke verkeersaders kantoor houden. Dat is de succesformule voor het nieuwe werken. De architectuur, de omgeving en de rust geven allure en nieuwe energie voor je business. Er is al een mooie waaier aan uiteenlopende huurders op het bedrijventerrein, waar je netwerk mooi tussen kan groeien. Weg van de hectiek van de stad komt iedereen tot betere ideeën.

Kortom, Zonnestraal is een heerlijke plek om te werken. De luxe van rust en ruimte in het hart van het land, van je business. Dat geeft internationale standing.

  • prachtige vergaderzalen voor alle soorten meetings
  • kantoren variërend in grootte en indeling
  • een sfeer van ondernemerschap, een ideale netwerkomgeving
  • centrale ligging in de randstad, zonder de hectiek van de stad
  • natuur en uitzicht in je werkomgeving en aan je bureau

KANTOORRUIMTES

KANTOOR-
RUIMTES

Dresselhuyspaviljoen

Dresselhuys-
paviljoen

In het onder architectonische leiding gerenoveerde Dresselhuyspaviljoen, verrijst een bedrijvenverzamelgebouw met een mix aan kantoren in verschillende maten en met verschillende indelingen. Ze zijn allen hoogwaardig gerenoveerd, geïsoleerd en hebben grote ramen waardoor de natuur dagelijks aan je bureau zit. Het paviljoen is een unieke locatie voor kleine bedrijven of zzp’ers, de kleinste kantoorunit is voor één persoon. Vanaf mei 2020 worden de kantoren verhuurd.

De grotere bedrijfsruimtes zoals de Koepel zijn nu al te huur. Deze is hoogwaardig gerenoveerd en zo te betrekken.

Nu te huur

Dresselhuyspaviljoen

Dresselhuys-
paviljoen

De renovatie van het Dresselhuyspaviljoen nadert zijn voltooiing. Het is een bedrijvenverzamelgebouw met een mix aan kantoren in verschillende maten en met verschillende indelingen. Ze zijn allen hoogwaardig gerenoveerd en geïsoleerd. Het paviljoen is een unieke locatie voor kleine bedrijven of zzp’ers, de kleinste kantoorunit is voor één persoon. Vanaf mei 2020 worden de kantoren verhuurd.

Koepel

De Koepel is een opvallend rond gebouw, ontworpen door Jan Duiker en Bernhard Bijvoet, de beroemde architecten van het nieuwe bouwen in de jaren twintig van de vorige eeuw. Het monument heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van totaal circa 193 m², dat bestaat uit de begane grond en de eerste verdieping. Deelverhuur is hier ook mogelijk.

Meer info

VERGADERRUIMTES

VERGADER-
RUIMTES

Licht en open

Zonnestraal heeft meerdere vergaderruimtes die per uur of dagdeel geboekt kunnen worden tegen een betaalbaar tarief. De ruimtes zijn licht, mooi ingericht en rustig.

Er zijn vier meeting rooms voor zes personen en in de brasserie kan een grote vergaderruimte voor circa 50 personen afgescheiden worden. Voor een smakelijke catering en speciale wensen zorgen wij goed.

Dag op de hei

Zonnestraal heeft alles in huis om een inspirerende werkplek te worden voor ondernemers, kleine bedrijven en zelfstandige professionals. Met de mogelijkheid om even buiten te wandelen, elkaar te ontmoeten en te vergaderen, koffie te drinken en er letterlijk een heidedag van te maken.

Neem contact op met Brasserie Zonnestraal voor meer informatie over de verhuur.

Interesse in het huren van een kantoor?

Bedrijvigheid

BEDRIJVIGHEID

Naast de individuele kantoorunits in het Dresselhuys-paviljoen, biedt Zonnestraal ruimte aan uiteenlopende bedrijvigheid op het landgoed. De waaier aan verschillende bedrijven, zorgt voor een goede buzz. Hier wordt gewerkt.

Woon je in Hilversum en zoek je een studio of een kantoor in mooie centrale omgeving? Ben je zzp-er en wil je klanten in een chique ruimte ontvangen? Dan is Zonnestraal de optie voor jou; met haar bezielde geschiedenis, de allure van die architectuur, weg uit de stad en toch centraal. Hier is parkeerplek genoeg. Zonnestraal is een oase voor je bedrijf en we weten dat we weg van de stadse hectiek tot meer inspiratie en tot betere resultaten komen. En daar wordt iedereen gelukkig van.

Nieuwe energie 

De architectuur, de omgeving en de rust geven allure en nieuwe energie voor je business. Weg van de hectiek van de stad komt iedereen tot betere ideeën. Zonnestraal zal bedrijven trekken uit het stadscentrum. Dan werk je in het bos én in het hart van het land. Hard werken voelt gewoon beter in Zonnestraal. De luxe van rust en ruimte in het hart van het land, van je business. Met alle uitvalswegen en grote steden om je heen. Dat geeft internationale standing.

Contact

Zonnestraal Hilversum B.V.

Bezoekadres:
Loosdrechtse Bos 19
1213 RH Hilversum
info@zonnestraal.nl
035 - 538 54 00
Neem contact met ons op voor het huren van bedrijfsruimte, foto- en filmverzoeken of als je meer wilt weten over het landgoed en Zonnestraal