Werken

Waar uitzicht, inzicht geeft

Ademruimte om je heen in de natuur en toch in het hart van de randstad tussen alle belangrijke verkeersaders kantoor houden. Dat is de succesformule voor het nieuwe werken. De architectuur, de omgeving en de rust geven allure en nieuwe energie voor je business. Er is al een mooie waaier aan uiteenlopende huurders op het bedrijventerrein, waar je netwerk mooi tussen kan groeien. Weg van de hectiek van de stad komt iedereen tot betere ideeën.

Kortom, Zonnestraal is een heerlijke plek om te werken. De luxe van rust en ruimte in het hart van het land, van je business. Dat geeft internationale standing.

  • prachtige vergaderzalen voor alle soorten meetings
  • werkruimtes variërend in grootte en indeling
  • een sfeer van ondernemerschap, een ideale netwerkomgeving
  • centrale ligging in de randstad, zonder de hectiek van de stad
  • natuur en uitzicht in je werkomgeving en aan je bureau

WERKRUIMTES

WERK-
RUIMTES

Dresselhuyspaviljoen

Dresselhuys-
paviljoen

In het onder architectonische leiding gerenoveerde Dresselhuyspaviljoen, huist een bedrijvenverzamelgebouw met een mix aan werkruimtes in verschillende maten en met verschillende indelingen. Ze zijn allen hoogwaardig gerenoveerd, geïsoleerd en hebben grote ramen waardoor de natuur dagelijks aan je bureau zit. Het paviljoen is een unieke locatie voor kleine bedrijven of zzp’ers, de kleinste kantoorunit is voor één persoon. Er zijn nog enkele units te huur.

Nu te huur

Dresselhuyspaviljoen

Dresselhuys-
paviljoen

Het Dresselhuyspaviljoen is een unieke locatie voor kleine bedrijven of zzp’ers middenin de rust van de Hilversumse heide. Ben je het thuiswerken zat en zoek je kantoorplek, maar wel in een gezonde omgeving? Er zijn nú nog een paar kantoren te huur. Het paviljoen is onder architectonische leiding gerenoveerd en herbergt een mix aan kantoren in verschillende maten en met verschillende indelingen. Alle ruimtes zijn geïsoleerd en hebben grote ramen waardoor de natuur dagelijks aan je bureau zit.

Koepel

De Koepel is een opvallend rond gebouw, ontworpen door Jan Duiker en Bernhard Bijvoet, de beroemde architecten van het nieuwe bouwen in de jaren twintig van de vorige eeuw. De Koepel is in totaal circa 200 m2 groot en is hoogwaardig gerestaureerd: geschilderd, nieuwe vloeren, CV en pantry. Er zijn 19 mooie kamers waarvan een aantal zijn gekoppeld, zodat er 10 verhuurbare units zijn. Je beweegt je in een mooi kalm interieur en bent omgeven door natuur. Voor mensen die nu thuiswerken en behoefte hebben aan een plek buiten, is de Koepel ideaal.

Vanaf 325 € per maand kun je al werken in deze oase.

VERGADERRUIMTES

VERGADER-
RUIMTES

Licht en open

Zonnestraal heeft meerdere vergaderruimtes die per uur of dagdeel geboekt kunnen worden tegen een betaalbaar tarief. De ruimtes zijn licht, mooi ingericht en rustig.

Er zijn vier meeting rooms voor zes personen en in de brasserie kan een grote vergaderruimte voor circa 50 personen afgescheiden worden. Voor een smakelijke catering en speciale wensen zorgen wij goed.

Dag op de hei

Zonnestraal heeft alles in huis om een inspirerende werkplek te worden voor ondernemers, kleine bedrijven en zelfstandige professionals. Met de mogelijkheid om even buiten te wandelen, elkaar te ontmoeten en te vergaderen, koffie te drinken en er letterlijk een heidedag van te maken.

Neem contact op met Brasserie Zonnestraal voor meer informatie over de verhuur.

Interesse in het huren van een kantoor?

Bedrijvigheid

BEDRIJVIGHEID

Naast de individuele kantoorunits in het Dresselhuys-paviljoen, biedt Zonnestraal ruimte aan uiteenlopende bedrijvigheid op het landgoed. De waaier aan verschillende bedrijven, zorgt voor een goede buzz. Hier wordt gewerkt.

Woon je in Hilversum en zoek je een studio of een kantoor in mooie centrale omgeving? Ben je zzp-er en wil je klanten in een chique ruimte ontvangen? Dan is Zonnestraal de optie voor jou; met haar bezielde geschiedenis, de allure van die architectuur, weg uit de stad en toch centraal. Hier is parkeerplek genoeg. Zonnestraal is een oase voor je bedrijf en we weten dat we weg van de stadse hectiek tot meer inspiratie en tot betere resultaten komen. En daar wordt iedereen gelukkig van.

Nieuwe energie 

De architectuur, de omgeving en de rust geven allure en nieuwe energie voor je business. Weg van de hectiek van de stad komt iedereen tot betere ideeën. Zonnestraal zal bedrijven trekken uit het stadscentrum. Dan werk je in het bos én in het hart van het land. Hard werken voelt gewoon beter in Zonnestraal. De luxe van rust en ruimte in het hart van het land, van je business. Met alle uitvalswegen en grote steden om je heen. Dat geeft internationale standing.

Contact

Zonnestraal Hilversum B.V.

Loosdrechtse Bos 19
1213 RH Hilversum
info@zonnestraal.nl
035 - 538 54 00

Neem contact met ons op voor het huren van bedrijfsruimte, foto- en filmverzoeken of als je meer wilt weten over het landgoed en Zonnestraal